EPO (25 november)

Morgen presenteren Emma, Heike en Pauline een nieuwe EPO. Zij zullen jullie vanaf 15 uur alle updates geven over de finale van de Davis Cup en de wereldbekerveldrit in Duitsland. EPO, traditioneel op zondag, maar nu dus op zaterdag!

Morgen staat er opnieuw heel wat sport op het programma. Er is de finale van de Davis Cup tegen Frankrijk. Vandaag was David Goffin al ijzersterk in de openingsmatch tegen Lucas Pouille. Steve Darcis moest daarna zijn meerdere erkennen in Jo-Wilfried Tsonga. Na de eerste dag hangen de bordjes dus gelijk in de ontmoeting, maar morgen is het dubbelspel al aan de beurt. Wie er voor België op de baan komt, is nog een groot vraagteken en ook Frankrijk wilde zijn dubbelteam nog niet prijsgeven. En natuurlijk is er ook veldrijden! De Wereldbeker in Duitsland wordt morgen ook voor jullie opgevolgd. En met de Winterspelen in het vooruitzicht komen enkele verrassende wintersporten aan bod.

We blikken ook terug op gisteren. De Belgian Lions, ons nationaal basketbalteam, zijn aan hun WK-kwalificatiecampagne begonnen. Ze speelden hun eerste wedstrijd tegen Frankrijk. En in het voetbal was er AA Gent-Moeskroen.

Redenen genoeg dus om morgen naar EPO te luisteren! Vanaf 15 uur op Quindo, graag tot dan!