Studenten sportjournalistiek brengen verslag uit van de Record Bank E3 Harelbeke

Op vrijdag 24 maart staat de zestigste editie van de Record Bank E3 Harelbeke op het programma. Voor vier studenten sportjournalistiek wordt het een bijzondere dag: Heike Nelis, Anton Peene, Emma Smekens en Christiaan Verschave zullen de hele dag verslag uitbrengen van de koers en alles daarrond vanop de E3 Arena in Harelbeke. De studenten krijgen van de organisatie van de kans om dat te doen op de officiële communicatiekanalen: de website, de Twitter– en de Facebookpagina van Record Bank E3 Harelbeke.

Record Bank E3 Harelbeke is een van de vele partners waarmee het keuzetraject sportjournalistiek samenwerkt. Voor het tweede jaar op rij wordt op de dag van de wedstrijd ook een rondleiding georganiseerd voor de eerstejaarsstudenten sportjournalistiek van Howest. Ze krijgen een blik achter de schermen en spreken onder andere met (gastdocent) Renaat Schotte (Sporza) en Hugo Coorevits (Het Nieuwsblad).