AUDIO: Custovic moet punten pakken tegen ex-club

Zaterdagavond staat KV Kortrijk – KV Oostende op het programma. Direct een belangrijke wedstrijd voor Adnan Custovic en KV Oostende. De kustploeg heeft dit seizoen nog niet kunnen winnen en staat troosteloos laatste met maar 2 punten.

Custovic, die z’n trainerscarrière als T2 bij Kortrijk begon, keert dus na 3 jaar terug naar Kortrijk, maar deze keer als tegenstander. Kortrijk daarentegen doet het ook niet goed maar staat boven Standard op een gedeeltelijke tiende plaats met 9 punten.

De match vindt plaats in om 20u30 in het Guldensporenstadion te Kortrijk. De competitie loopt niet zoals verwacht voor KVO dit seizoen, ondanks de glansrijke prestaties van de voorbije jaren, wil het nu niet lukken voor de kustploeg. Vorige week werd Yves Vanderhaeghe ontslagen en mocht assistent Adnan Custovic het overnemen. De Bosniër debuteerde in Genk met een 1-1 gelijkspel. Morgenavond mag Custovic (opnieuw op verplaatsing) proberen om de eerste driepunter van het seizoen mee te nemen naar Oostende. De wedstrijd is live te volgen bij Play Sports van Telenet.