EPO #2: Fed Cup, Luik-Bastenaken-Luik en.. cricket!

Zondag staat de tweede aflevering van “EPO” op Quindo op het programma. Deze keer is het de beurt aan Emma, Pauline, Heike en Maxim. Tussen 14 en 16 uur zijn er live flitsen van Luik-Bastenaken-Luik, een sfeerreportage over de degradatiestrijd van Cercle Brugge en nog een pak meer.

Er is behoorlijk wat sport te beleven komende zondag. Tijdens EPO krijgt u live flitsen van La Doyenne en er is ook de Fed Cup waarin de Belgische tennisdames het opnemen tegen Rusland. Hiervoor gaan we na elke set live naar Dirk Gerlo (Sporza) die de wedstrijden volgt vanuit Moskou.

Maar er is ook voetbal, want vrijdagavond trok Heike naar de wedstrijd Lommel – Cercle Brugge, de degradatieklepper in 1B. En Nicolas Debrabander (Proximus11) blikt vooruit op de topper Anderlecht-Club Brugge in play-off 1. Tot slot is er ook nog een interview met cricketspeler Sultan Diwan uit Kortrijk. En is er een korte reportage over Peter Sagan met enkele van zijn sappige quotes dit voorjaar.

EPO #2, zondag 23/04, live te volgen via quindo.be