Eerstejaarsstudent strikt Cancellara en Van Avermaet op Velofollies

Tussen 20 januari en 22 januari vond de wielerbeurs Velofollies plaats in Kortrijk Xpo. Examens of niet, eerstejaarsstudente Steffi Verheye, trok haar stoute schoenen aan en voelde een aantal toprenners aan de tand over het nieuwe wielerseizoen 2017.

Op pad gestuurd voor Quindo, het medialab van Howest, ging Steffi een kijkje nemen en praatte er met olympisch kampioen Greg Van Avermaet, West-Vlaamse kasseivreter Sep Vanmarcke en VRT-reporter Sammy Neyrinck. Ook de net gepensioneerde Fabian Cancellara blikte vooruit op het klassieke voorjaar van 2017.

Als voorproevertje kunt u hier onder het interview met Greg Van Avermaet beluisteren. De rest van de foto’s en de interviews zijn terug te vinden op deze pagina (op quindo.be).