EPO #3: Moeilijke tijden voor de sportwereld

Sportjournalistiek staat nooit stil. Achter elk hoekje schuilt een verhaal. Zondag 10 mei brengt de derde aflevering van EPO: mooi weer-sporters, financiële problemen bij sportclubs, de aangepaste wielerkalender, de situatie omtrent de licentie van KVO en nog veel meer.

Over de bekende wielrenners en wielerwedstrijden is er al veel gezegd en geschreven. Wij laten naast een jeugdrenner ook voormalig Belgisch kampioene Liesbet De Vocht aan het woord. We hebben het dan over de nieuwe wielerkalender voor de vrouwen. 

Ook in het voetbal zijn er slachtoffers van de coronamaatregelen. Een gesprek met een voorzitter uit derde provinciale leert ons dat veel clubs het moeilijk kunnen krijgen. Ook de grotere clubs hebben het niet makkelijk gehad de afgelopen weken. De clubs die moeten herkansen voor hun licentie moesten deze week indienen. De hevigste supporter van Oostende gaf ons wat extra info.

Tot slot hebben we de kennis van onze panelleden getest met een clubliederenquiz!