Herbeluister: WK-editie Epo (vrijdag 22 juni)

WK voetbal en dat vormde dus de ideale gelegenheid om een speciale WK-editie van Epo te maken. We blikten terug op de afgelopen wedstrijden, gaven live-commentaar tijdens Brazilië- Costa Rica en er was ook tijd voor ander sportnieuws.

Van 15 juni tot 15 juli is het al voetbal wat de klok slaat in de wereld. Duizenden mensen troepen samen voor een groot scherm om de prestaties van hun land te kunnen volgen. Voor ons biedt het WK de perfecte kans om een speciale WK-editie te brengen van Epo, uw zondagse dosis sport op zondag, maar dan voor één keer op vrijdag. Silvan Caulier haalde zijn beste commentaarskills naar boven en voorzag Brazilië- Costa Rica van live-commentaar. Het werd een match met bijzonder veel kansen, maar doelpunten vielen pas in het uiterste slot van de wedstrijd. Coutinho en Neymar scoorden in de 91ste en 97ste minuut voor Brazilië. Costa Rica mag daardoor een kruis maken over de volgende ronde en blijft puntenloos op de laatste plaats staan in Groep E.

Verder blikten we ook even terug op de prestatie van de Rode Duivels tegen Panama, blikten we vooruit op de match tegen Tunesië en was er ook tijd voor ander sportnieuws, want dat gaat in tijden van WK-voetbal vaak verloren.