HERBELUISTER: Epo (zondag 13 mei)

Op Moederdag, zondag 13 mei, maakten Jarne, Jules, Loïc, Silvan, Arjen en Steffi een dubbel uur sportradio. En het waren twee drukbezette uren: voetbal, wielrennen, basketbal, volleybal, handbal, hockey, Formule 1, zwemmen en tennis. Alles kwam aan bod.

Jules ging voor de gelegenheid ook op bezoek bij Caroline Troye, de mama van Baptiste, Edward en Emiel Planckaert. Ze ziet haar kinderen nooit op Moederdag, maar dat vindt ze niet erg. We blikten ook vooruit op Club Brugge – Standard met Tom Boudeweel. Als Brugge 1 punt haalt op Sclessin, is het kampioen. En er was nog meer titelnieuws. Zo volgden we de strijd tussen de Waterloo Ducks en Dragons uit Brasschaat in het hockey en snoven we de chloorlucht op het BK zwemmen op.

Maar ook in het buitenland lag de sport niet stil. Sam Deroo probeert met het Poolse Zaksa Kedzierzyn de gouden plak te behalen in de Champions League volleybal, de Conference Finals in de NBA komen eraan, de tennissers strijden op het gravel in Madrid, Hamilton en co geven gas in Spanje en er was natuurlijk ook koers in Frankrijk en niet te vergeten Italië.

Het waren dus twee drukke uren en die kun je hieronder herbeluisteren.

Herbeluister hier de reportage met Caroline Troye

Herbeluister hier de reportage over de 100 meter vrije slag op het BK zwemmen

https://soundcloud.com/medialabquindo/bk-open-swimming-100m-vrije-slag