EPO is back

Komende zondag presenteren vier studenten Journalistiek opnieuw het programma “EPO” op Quindo. Lisa, Christiaan, Arnd en Maxim zullen u tussen 14 en 16 uur verwennen met liveflitsen van de superprestige cross in Ruddervoorde, een sfeerreportage van de volleybaltopper Roeselare – Maaseik en Pieterjan Van Ooteghem komt langs om te vertellen over zijn sport: marathon.

Komende zondag staat er behoorlijk wat sport op het programma. De studenten zullen in contact staan met medestudent Heike Nelis die aanwezig zal zijn op de cross in Ruddervoorde en we volgen het NK schaatsen via onze live correspondent Arno Van Haverbeke. Vanuit de studio zal er dan weer gesproken worden over enkele voetbalwedstrijden.

Maar er is meer dan enkel wielrennen en voetbal. Ook de GP van Mexico wordt op zondag verreden en de rally in Wales komt er ook nog bij.

Verder voorzien de studenten ook een studiogast, Pieterjan Van Ooteghem. Hij loopt dit weekend zijn tiende marathon op slechts vier jaar tijd. Een heuse prestatie!

Ben je geïnteresseerd in dit alles? Luister dan zeker deze zondag om 14u naar Quindo. Tot dan!