EPO #3: Giro, volleybal, KV Oostende – AA Gent en… ijshockey!

Zondag staat de derde en voorlopig laatste aflevering van “EPO” op Quindo op het programma. Deze keer is het de beurt aan Anton, Arnd, Arno en Valerie. Tussen 14 en 16 uur zijn er live flitsen van de Ronde van Italië, een sfeerreportage over kampioenenmatch van Knack Roeselare, basketbal en nog heel heel veel meer!

Er is opnieuw veel sport te beleven komende zondag. De 100ste Giro komt uitgebreid aan bod met live flitsen van Renaat Schotte en we praten met een Belgische ex-winnaar van de Ronde van Italië. Verder bellen we met de beste Belgische basketspeelster van het moment: niet Ann Wauters, maar wel Emma Meesseman die afgelopen week de titel in Rusland pakte. Zij vertrekt volgende week al opnieuw naar de VS voor het seizoen in de WNBA.

Maar er is ook voetbal: Geert De Vlieger analyseert voor ons de wedstrijd tussen KV Oostende en AA Gent. Niet alleen Belgisch voetbal deze keer, want de titelstrijd bij onze noorderburen mag natuurlijk niet ontbreken: de Rotterdamse club Feyenoord kan voor het eerst sinds 1999 de titel pakken. Tot slot komt ook nog ijshockey aan bod.

Veel sportnieuws om naar uit te kijken dus!

EPO #3, zondag 7/05, live te volgen via quindo.be vanaf 14uur.