VIDEO: Club – Zulte Waregem achter de schermen

Op vrijdag 24 februari kregen de twaalf eerstejaarsstudenten uit het keuzetraject sportjournalistiek een rondleiding achter de schermen bij de wedstrijd Club Brugge – Zulte Waregem.

De focus lag op het hele mediacircus dat gepaard gaat met een wedstrijd in de Jupiler Pro League. Zo kregen de studenten een inkijk in de regiewagen, de commentaarposities, de perszaal en de spelerstunnel. Sportjournalisten zoals Nicolas De Brabander (Proximus 11), Guillaume Maebe (Nieuwsblad) en commentatoren Niko Lainé en Wesley Sonck maakten tijd om de studenten uit te leggen hoe het er voor, tijdens en na een match aan toegaat.

Ook Kirsten Willem, pres officer van Club Brugge, nam uitgebreid de tijd om de studenten rond te leiden. Het bezoek verliep in samenwerking met Club Brugge.

Bekijk hier de beelden: