Nieuw sportprogramma “EPO” vanaf zondag op Quindo

Elf studenten Sportjournalistiek aan Howest in Kortrijk maken drie keer een sportprogramma voor Quindo. Zondag, tussen 14 en 16 uur staat de eerste uitzending op het programma met live flitsen van Gent-Wevelgem, sfeerreportages én een studiogast.

Komende zondag gaat de eerste aflevering van EPO in de ether. De elf tweedejaarsstudenten sportjournalistiek van Howest in Kortrijk boksen de komende weken drie uitzendingen op zondag in elkaar.

Onder de noemer “EPO, uw zondagse dosis sport”, geven de studenten hun kijk op de sportactualiteit. Deze zondag kan je een reportage verwachten over de fanclub van Stoffel Vandoorne en bellen we met de Belgische delegatieleider van de voorbije Special Olympics Winterspelen. Wieler- en voetballiefhebbers komen zeker ook aan hun trekken met live-flitsen van Gent – Wevelgem en een analyse van België – Griekenland